Kabineti shpërndarës i energjisë XL-21

Përshkrim i shkurtër:


Detaje të produkteve

Etiketat e produkteve

Përmbledhje

Kabina e shpërndarjes së energjisë me tension të ulët të tipit XL-21 është e përshtatshme për termocentralet dhe ndërmarrjet industriale dhe minierat. Përdoret për shpërndarjen e energjisë në sistemin trefazor me katër tela ose trefazor me pesë tela me tension AC prej 500 volt ose më pak o Kutia e shpërndarjes së tensionit të ulët të tensionit të ulët të tipit XL-21 është instaluar kundër murit dhe është mbivendosur para ekranit.

Kuptimi i modelit

XL-21

Karakteristikat strukturore

Kabina e shpërndarjes së energjisë me tension të ulët të tipit XL-21 është e mbyllur, guaska është bërë me lakim të pllakave të çelikut, dhe doreza e funksionit të ndërprerësit të thikës është instaluar në pjesën e sipërme të kolonës së djathtë para kutisë, e cila mund të përdoret si ndërrimi furnizimi me energji Pjesa e përparme e kutisë së shpërndarjes është e pajisur me një voltmetër që tregon tensionin e shiritit të autobusit. Ekziston një derë përpara kutisë së shpërndarjes, pasi të hapet dera, të gjitha pajisjet në kutinë e shpërndarjes janë të hapura dhe të hapura, e cila është e përshtatshme për mirëmbajtje dhe riparim. Të gjitha kutitë e shpërndarjes

Miratoni përbërës të tipit të vetë-projektuar të brendshëm, me strukturë kompakte, mirëmbajtje të lehtë, skema e linjës mund të jetë kombinim fleksibël dhe karakteristika të tjera. Përveç ndërprerësve të ajrit dhe siguresave si mbrojtje të qarkut të shkurtër, kutia e shpërndarjes është e pajisur me kontaktorë dhe stafetë termikë, dhe dera e përparme e kutisë mund të pajiset me butona operimi dhe drita treguese.

Kushtet normale të funksionimit

Temperature temperatura e ambientit: -50 ° C + 40 gardhe, dhe temperatura mesatare brenda 24 h nuk kalon +36 C;.
♦ lartësi mbidetare: jo më shumë se 2000 m;
Hum lagështia relative: jo më shumë se 50% në lagështinë e ajrit të ambientit prej +40 C;
Mund të ketë një lagështi relative më të lartë në lagështi më të ulët (p.sh. 90% në 20 ° C +), duke marrë parasysh që ndryshimet në temperaturë lejojnë ngrica të moderuar:
♦ prirja e pajisjeve në sipërfaqen vertikale nuk duhet të kalojë 5 ° kur instalohet, pajisjet duhet të instalohen në një vend pa dridhje, goditje dhe gërryerje të rëndë.

Përdorimi, mirëmbajtja dhe riparimi

Pasi të instalohet ose riparohet kutia e shpërndarjes së energjisë, inspektimet dhe testet e mëposhtme duhet të bëhen përpara se të vihet në punë (inspektimet dhe testet pas riparimit, në varësi të cilësisë së riparimit të tyre)
♦ Kontrolloni nëse pajisjet elektrike të instaluara në kabinetin e shpërndarjes së energjisë dhe instalime elektrike dytësore plotësojnë kërkesat e vizatimeve.
♦ Kontrolloni nëse çelësi i thikës dhe ndërprerësi i ajrit të përdorur për operim janë fleksibël dhe nuk duhet të ketë bllokime.
♦ Kontrolloni nëse pajisja elektrike e instaluar është në kontakt të mirë dhe i plotëson vetë kërkesat e pajisjes elektrike.
♦ Kontrolloni nëse ka sende të tjera të huaja brenda kabinetit të shpërndarjes së energjisë dhe nëse vidhat e ngurta të secilës pjesë janë të lira.

Parametrat teknikë të pajisjeve kryesore

Switchelsi i kombinimit të shkrirjes së thikës

lloj

Vlerësimi aktual (A)

Vlerësimi i tanishëm i flakës (A)

Vërejtje

HR3-400 / 34

400

150.200.250.300.350.400

Asnjë shkrirje nuk është e instaluar me teh izolues

Transformatori aktual

lloj

Vlerësimi aktual (A)

(A)

Vërejtje

MM-0,5

75.100,150,200,300,600

5

 

siguresat

lloj siguresat Vlerësimi i siguresave aktuale (A) Vërejtje
RL1-15 15 2.4,5,6,10,15  
RL1-60 60 20.25,30,35,40,50,60  
RL1-100 100 30.40,50,60,80 s 100.  
RL1-200 200 80.100,120,150,200  
RL1-400 400 150.200,250,300,350,400  

Kontaktet Ac

lloj Vlerësimi aktual (A) Vizatoni tensionin e mbështjelljes (V) Vërejtje
CJ10-10 10    
CJ10-20 20 shkëmbim  
CJ10-40 40 110  
CJ10-80 80 220  
CJ10-150 150 380  

Shënime për porositjen

Konsumatori duhet të sigurojë informacionin e mëposhtëm kur porosit:
Scheme skema nën-lineare dhe diagrama e sistemit me një vijë;
Di diagrami i sistemit të zgjerimit të linjës sekondare;
Specifications specifikimet e detajuara dhe të dhënat e të gjitha llojeve të pajisjeve elektrike në secilin rast;
♦ do të sigurojë planin dhe planin e paraqitjes së kabinetit të shpërndarjes së energjisë kur urdhëroni strukturën e tipit B.

XL-21 01 XL-21 02 XL-21 03 XL-21 04 XL-21 05

 


  • Previous:
  • Next:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni