АГПЕЛЕ

China AGP Electrical Co, Ltdе големо претпријатие кое се фокусира на истражување, развој, производство, продажба и сервисирање на индустриски електрични уреди. Главно истражување и развој, производство, продажба, надуени плакари, кабинети со ринг-мрежа, трафостаници, кутии со подвижни напојувања, напонски прекинувачи, прекинувачи со низок напон, кутии за гранки за кабел, разводни, прекинувачи со напон со висок напон и други производи за електрична опрема.

сертификат

  • certificate (2)
  • certificate (3)
  • certificate (1)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (6)