AGPELE

China AGP elektrike Co, Ltdështë një ndërmarrje në shkallë të gjerë që përqendrohet në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e pajisjeve elektrike industriale. Hulumtimi dhe zhvillimi kryesor, prodhimi, shitjet, dollapët e inflacionit, dollapët e rrjetit unazor, nënstacionet e tipit kuti, kyçet e tensionit të lartë, ndërruesit e tensionit të ulët, kutitë e degëve kabllo, ndërruesit, ndërprerësit e tensionit të lartë të tensionit dhe produkteve të tjera të pajisjeve elektrike.

certifikatë

  • certificate (2)
  • certificate (3)
  • certificate (1)
  • certificate (4)
  • certificate (5)
  • certificate (6)